Vstříc
leží nehnutě
vstříc teplým paprskům
plaší labuťe
hledá svět v odlesku
plazí se za žízní
touží se prodírat
dotknout se planiny
tiše si zazpívat
...............
hrajeme si na viny
schovávané v zástěře
slepý duch krajiny
staré rány rozpáře
.........tiše....
poslouchej...
Komentáře (6)
Komentujících (6)