I GIVE YOU MY HEART
Anotace: možná znáte ten obrázek který se často objevuje na netu...
Dám ti své srdce.
Neděkuj.
Jen ruku natáhni
a…
…
Proč jsi ho upustil ?
…
Z očí slzy kanou.
Srdce je špinavé.
Říkáš že ho sebereš ?
A vložíš zpět v hruď mou ?
Zdá se ti to zábavné ?
Mě tedy ne…
Já už jej nechci.
Chápeš ?
Mělo být jen tvé…
Ono tlouklo pro tebe...
Komentáře (3)
Komentujících (3)