Zkrat
Anotace: nejsem na to pyšná...
Nastal zkrat. Vypli proud.
Přetížení sítě!
Zbývá jen vydechnout
"Lásko, miluji Tě..."
Mozek už nechce dál,
srdce už nemůže.
Landa mi k tomu hrál.
Smrt život přemůže.
Opít se konečně,
na nic už nemyslet!
Trápí tě zbytečně
tenhleten hnusnej svět.
Prohrál jsi, šmejde!
Teď už mě nedostaneš.
Dal už to nejde...
Soptíš a vzteky planeš.
...
Prášky a chlast?
Úžasná kombinace.
Nastává slast,
bolest už nikdy více.
Usínám a zapomínám
na ten všivej svět.
Jakou lehkost v sobě teď mám
chci ti vykřičet.
...
Už mě síly opouštějí,
už přichází sladký spánek.
Co ty stíny tady chtějí?!
Dotkl se mě chladný vánek...
Maminko...!
Komentáře (0)