Mívám strach
Mívám strach,když jsem sám,
tmy se obávám.
Zavřu oči a vzpomínám,
na to co se nezapomíná,
slzy pomaloučku začnou téct
a všechny květiny začnou kvést.
Pomalu začnu usínat
a svět se přede mnou začne zakrývat.
Sny se začnou zdát
a já se začnu bát
Komentáře (2)
Komentujících (2)