Nezapomenu
Tam kam odcházíš to nikdo nezná,
je to bílá barva matná.
Možná se tam taky trápíš,
ale mě hodně scházíš.
Chtěla bych vidět vše co děláš,
chtěla bych vědět o koho se staráš,
chtěla bych tě mít u sebe.
Odešel jsi tak náhle,
uvidíme co bude dále.
Musí se na zemi pevně stát a jít dál a dál.
Komentáře (0)