Blázen
Anotace: nestálo by to za to, stát se jím? vždyť se říká, že jenom blázni mohou být opravdu šťastní...
Já viděla plakat mraky,
plakaly a jen blázen se tomu smál,
plakaly a mě se plakat chtělo taky,
zatím co ten blázen v dešti tancoval.
Já viděla plakat lidi,
ale déšť na jejich tvářích všechny slzy skryl,
a tak nikdo ani ten blázen neuvidí,
že ne lidi, ale on je ten, kdo zvítězil.
Já viděla plakat toho blázna,
prý chtěl jít s dobou, a tak se přestal smát,
ale bez úsměvu jeho tvář byla tak prázdná,
kde dneska najít blázny, co chtějí v dešti tancovat?
Komentáře (5)
Komentujících (5)