Láska
Anotace: Trocha neveršujicích slov...
Znám plno pocitů,
ale přesto tento je nejkrásnější.
Avšak právě ten,
který i nevíc ubližuje...
Jednou by si pocit štěsti,
který ti dává nevyměnil.
Jenže na druhou stranu,
když ji nemáš - nežiješ.
Můžeš se snažit sebevíc,
ale vydupat si ji nemůžeš.
I obyčejný člověk
má to nejcennější co může mít.
Ale jen škoda slov a veršů,
kdy jsme tu pro to, abychom žili.
Každý jsme na světě abychom milovali,
ale člověk šám nic nezmůže.
Stejně jako ve všem,
i v LÁSCE musí být dva,
aby bal šťastná.
Proč tedy musíme trpět, usínat s tím,
že žijeme pro LÁSKU nešťastnou?!
Komentáře (2)
Komentujících (2)