Co mohu dělat?
Anotace: Snad to chápete?
Znám mnoho dívek a žen,
avšak našel sem tebe,
a miluju tebe jen.
Slunce nade mnou svítí,
jak nejjasnější hvězda,
ale já se zamotal do sítí.
Nastražil je tam osud,
který nám nepřeje,
abychom bli napořád spolu.
Nemůžu žít , spát a nemilovat tě,
aniž bych byl šťastný,
ale pro tebe udělám vše v životě.
Věřím, že nikdo mi nepřeje,
mít tě vedle sebe,
přesto se tě nevzdám,
k tomu mě nikdo nepřiměje.
Komentáře (0)