Nikdo za tebou do temnoty nepůjde, musíš vyjít na světlo aby si tě někdo všiml. Svět je lhostejný a nehodlá riskovat, že by mohl s tebou v temnotě uvíznout. Vím to, zažil jsem to.
09.06.2008 11:15:00 | Azazen
Strach je přirozená vlastnost nás všech. Pořidˇsi
plyšáka, taky mi pomoh, alespoň si to myslím.
20.05.2007 20:22:00 | jehlaspichlas