Jarný dážď
Anotace: niečo odo mňa pre Vás..
Jarný dážď zmyl prach z listov
a ja som stále pri tom istom,
stále pri tebe...v myšlienkach.
Mesiac s hviezdami na oblohe svietia,
čakajú na ľudí,čo nikdy nedoletia,
a ich sny sa zmenia na prach.
Slnečné lúče ťahajú sa medzi mrakmi,
túžim sa vznášať a letieť medzi vtákmi,
dýchať ten najčerstvejší vzduch.
Pozerať na všetko krásne okolo,
veriť,že bude lepšie ako bolo,
vedieť,že budeš navždy pri mne tu!
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)