Nejdivočejší sny
Anotace: Je to PŘELOŽENÝ text ze skupina Iron Maiden - Dance of death.
NEJDIVOČEJŠÍ SNY
Měl bych si raděj zamést před svým prahem
a zbavit se démónu z mé minulosti.
Vezmu si auto a vyrazím na otevřenou silnici;
tam se uvolním, jakmile zahájím jízdu.
A cítím se, že můžu překonat vše,
splnit si všechno, co si jen můžu přát.
Pomocí snů naplní se mi různé představy,
jaké se mi zrovna honí v hlavě.
Jsem na cestě, z níž jsem opět sjel.
Jsem na cestě, protože jsem ze silnice sjel
Jakmile si vzpomenu, na vžité věci,
odhodím ochranný štít před utrpením.
A cítím, že jsem se ztratil sám v sobě
a chtěl najít cestu z pekla ven.
Jakmile se cítím dost přebytečně,
vím, že už nebudu ten samý.
Se svou představou, jako chci,
mi napoví, kdo vlastně vůbec jsem.
Jsem na cestě, z níž jsem opět sjel.
Jsem na cestě, po které bych unik pryč.
Komentáře (3)
Komentujících (3)