hmm..
Anotace: Nevím, jak to nazvat...Snad se vám bude líbit...:))
Hlava bolí, v uších píská.
Srdce je na tom stejně.
Je to jako nevzkříšení Krista.
Jen to hloupé čekání,
k zoufalství mě dohání.
Bylo mi smutno,
docela ouvej.
Ve srdci teskno.
Dyť se jen koukej.
Dívej jak mi ubližujou.
Jen tam tak stůj
a nepomož mi…
Komentáře (1)
Komentujících (1)