Rádiový klid
Připlouvá z reprodukce
(statický šum)
tep před domněnou válkou blesků
Hodinu za věkem
opakují výzvu
odpovídá
jen křeč a ticho
na frekvencích kontinua
Panika má zábrany přiznat...
...tušení
tak opakují, opakují
(nyní již bez děsu, zoufalství)
doufají v prázdné
formy
opakují
ale zbytek světa mlčí...
Komentáře (0)