Anotace: ...černej špinavej pokoj a planý myšlenky dne, ve kterém se nic nedaří....:(
I nejblbější den se skončí
a s jitrem jiný začíná,
z jednoho člověk málem zjančí,
s ránem zas lepší povstává!
Až rozplynou se Tvoje chmury
uvidíš,bude zase líp!
Na "mol" se změní všechny "dury",
rozzáří se Tvůj pokojík...
Mirek
26.05.2007 14:05:00 | Kozoroh 1
prostě pocitovka, která je fakt dobrá nic jiného se o ní říci snad ani nedá
24.05.2007 14:10:00 | whiolet
Moc pěkné... Stejné pocity a výrazy používám taky... Ale nedaří se jim... Stačí doufat... V nedůvěře...
23.05.2007 20:46:00 | black.heart