Iluze
Anotace: Trochu něco jiného, než normálně píšu... Snad se bude líbit.
Za víčky osamělých iluzí
Utrhneš růži bez okvětních lístků
A hraješ si - má mě rád, nemá mě rád
Holubici se zlomeným křídlem
Dáš do zobáčku snítku myrty
A pošleš ji hledat zemi
Zrezavělým klíčem
Odemykáš vzdušné zámky
A otvíráš třináctou komnatu své duše
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: milancholik
Komentáře (5)
Komentujících (5)