Pro tebe...
Anotace: on bude vedět komu je...promiň mi vše... snad jednou pochopíš...
Vím,že způsobila jsem Ti bolest,
ale věř, že slzy jsou teď na mé straně -
člověk někdy dělá chyby a pak,
pak platí za ně
zkur... daně, co nejdou splatit,
kde vzít prachy na to -
čas podplatit, abych mohla vše vrátit a
Tebe neztratit???
Komentáře (1)
Komentujících (1)