cesta ke smrti
ležíš na posteli a slzy ti tečou
proudem tvůj smutek brzy odnesou
ležíš a koukáš do stropu
říkáš si proč poznáváš tu samotu
samotu kterou jsi nechtěla znát
jen sedět a koukat to bude tvá tvář
tvářit se mile a důstojne zas
můžeš jen tehdy až uslyšíš hlas
hlas který řekně:pojď ke mně hned!
a když ho poslechneš a budeš jak led
ledová královna která jen spí
na vždy a v pokoji klid svůj zří
budeš spát tam hluboko pod zemí
už nikdy nevejdeš do dveři
budeš tam ležet těch 5 stop hluboko
už nikdy neotevřeš svoje oko
budeš tam navždy dokavaď neshniješ
už nikdy, už nikdy nepříjdeš...
Komentáře (2)
Komentujících (2)