Krásné pocity přicházejí vhod...Neboj, ono jednou bude moc fajn...jen jsme na to asi moc "mladí" :-) ale víš jak...tyto slova se blbě čtou, páč já bych je nebrala,ale teď už mám svoji lásku a vím, že jsem to neměla zrovna jednoduché...ale mám jeho, takže to štěstí tady naštěstí je...tobě přeji něco moc krásně podobného!
15.03.2008 19:23:00 | come-past
kráásný..=)
20.06.2007 21:19:00 |