Anotace: tohle mě napadlo během učení, vlastně ani netuším proč...Ale nějak to šlo samo...takže potřebuju kritiku.
víš, říkáš si to pořád, že nemiluju nechci milovat...ale říkat si a cítit to, to je naprostej rozdíl :(
28.05.2007 15:44:00 | Mispul
nevim jestli o tu lasku urcite nestojis... ale jestli si to jen namlouvas, potom se citim naprosto stejne... beznadejne utopena v jeho ocich...
27.05.2007 22:17:00 | qpal