Zlatá rána
Anotace: Ničí mě drogy... jsem grogy.
Zase jsem na háčku,
nic problém nedělá.
Život je na s*,
jsem skoro dospělá.
Jen jehlu přiložit,
pak jemně zatlačím.
Hlavně se nesložit.
Na život nestačím.
Jen chvíle po dávce,
jsou jako v pohádce.
Pořád mi říkáte,
že chovám se nevhodně.
Orbitky žvýkáte,
žijete přírodně.
Co vám je do toho, jak tady žiju?
Kouřím a fetuju, š* a piju.
Co vám je do toho, že jsem moc mladá?
Končím a hotovo! Polibte mi záda!
Vím že mě to ničí,
jsem v p*.
Poslední rána,
poslední v životě,
před očima táta a máma.
Život? To je jen fáma.
Loučím se s váma,
ztrácím se v nicotě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)