zimní večer
Anotace: smrt potká každého, jen nevíme kdy a kde
Když má lyra zpívala,
tys v podvečeru dřímala.
Já přišel Ti dát dobrou noc,
a říct Ti jak miluji Te moc.
Vypadalas jako z ledu,
ten pohled popsat nedovedu,
divný pocit mi hruď sevřel,
nejradši bych oči zavřel.
Leželas tam jako stín
tvá tvář se leskla v záři svící,
zemřelas mi v náruči milující,
dívko nad mým srdcem kralující.
Nezmohl jsem se ani na pár slov,
na mé srdce dopadl těžký kov.
Lásku ke všemu jsem ztratil,
proto jsem se k Bohu obrátil.
Nikdy nezapomenu jak v podvečeru sněhovém,
tys byla zahalena v plášti ledovém.
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
Komentáře (1)
Komentujících (1)