Viděla jsem motýla
Viděla jsem motýla
létal nade mnou
třepotal se
barvami
já ho viděla
jak ho unášelo
světlo pouličních lamp
vznášel se
nade mnou..
a pak
padal k zemi
jako smítko prachu
já ho viděla
jak snažil se přežít
snažil se
chtěl vzletět výš
chtěl
tak moc chtěl
ale klesal..
já ho viděla
jak v křečích
padal
padal na mě z oblohy
Viděla jsem motýla
umírat..
Komentáře (8)
Komentujících (8)