Dark Marihuana
Anotace: Neptejte se proč sem to napsala, neptejte se ani jak...někdy stačí vzít tužku a skloubit jí se svými pocity a bez přemýšlení psát...
Tam kde temnota chladně
vytírá zbytky tvého srdce
bez pozůstatků náhodna
a bez obtížných emocí
...jo tak někde tam
pohřbi svou síťovou paměť
aby nezkrachovala
pod nánosem marihuany
Tak navždy Forever
dej nohu z brzdy
a s přišláplým plynem
jeď vstříc temnotě
Pod mostem z kostek
bílých a černých...
jak figurka z šachu
kterou skopla bílá dáma...
...jo tak někde tam
pohřbi svou síťovou paměť
aby nezkrachovala
pod nánosem marihuany
Se zubatou v hospodě
zahrát si ruletu
a černý tunel přiložit ke spánku
...třeba i ve spánku
...krve je hodně
a lidí strašná spousta
tak proč se toho nezbavit
pod nátlakem blbejch potíží
Holka zaber místo
tenhle vlak jede do pekla
vydechni a klesej
vždyť život je na hovno
Na palubní desce
s ubaleným jointem
proklínat svuj malichernej život
a zhulená čekat na smrt...
...krve je hodně
a lidí strašná spousta
tak proč se toho nezbavit
pod nátlakem blbejch potíží...
...tak mi to promiň...
...že nejsem dokonalá...
...tak mi to promiň...
smrt má stejnou melodii jako já...
Přečteno 508x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, Lioness, lucajda89, Ledová víla, Alex Foster, Agniezka, Vlk v rouše, CHoKoLaTeKiss, jitro, Likynka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)