Světice
Anotace: no je to tak.....takhle dopadne kazdej kdo se snazí ostatním pomoct....
snad se jen otočila
listí tiše zašustilo
na jejím srdci
krváceli tisíce
chtěla je chytit všechny
schovat je
zachránit...
sami ji uškrtili
v temném hrobě pohřbili
Komentáře (2)
Komentujících (2)