je to nespravelivý..všechno to, co za něco stojí, má nožičky a cvičí se na sprintery...asi jim ty všechny nožky uřežu pilkou a pak si udělám sbírku a nad to nápis: "Už mi nic neuteče..."
...pro ten pocit, že jsem aspoň něco pro moje štěstí udělala:)
29.05.2007 18:58:00 | Lizzzie
Buď rád že jsi narazil na plaché štěstí ... které uteklo ...
kdyby tě totiž praštilo vší silou do hlavy .... už jsi mohl být po smrti ...:-))
29.05.2007 16:38:00 | HarryHH