Vítr odnesl
Anotace: Chvilková záležitost...ale mám z toho celkem dobrý pocit..ještě jde o to, jestli oprávněně nebo ne
Automaticky vracející se
bolest
nečekaně zvedající se
vítr
co odnesl dětský hračky
autíčka, panenky, vláčky
taky všechny slzy
a tři balíčky vzpomínek
Odnesl taky
pár krabiček pocitů
ovázaných stužkou z lásky
odnesl hrníček s medvídkem Pů
kam schovával sis
vypadlý mléčný zoubky
Odnesl knížku
roztomilých kreseb,
tenisák
cos tolikrát džel v ruce
prstýnek slibů
co vydrží navěky
snad
Odnes všechny pěkný zážitky
zabalený v teplým svetru
a k tomu zadarmo
přání na křídlech motýlů
Odnes ve spacáku
jarní stanování
a spolu s listy
odlétala s ním všechna krása.
Komentáře (0)