Přestala jsem být
Přestala jsem slyšet
zvonek ve svých uších
přestala jsem dýchat
přestala se snažit
vyznat se v lidských duších
Přestalo mi tlouct srdce
to malé, shnilé, samotné
přestaly se mi hýbat nohy, ruce
co natírala jsem indulonou
Přestala jsem spát
ve voňavých peřinách
přestala jsem se smát
začala jsem být jiná
Přestala jsem existovat
Přestala jsem být
Přestala jsem milovat
Přestala jsem snít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)