JSI..ale NÉ... můj

JSI..ale NÉ... můj

Anotace: můj? kdepak:(

Jsi jako loutka, co ztratila se v davu
jsi jako marcipán, kterému nehci odolat,
jsi jako sen, kderému nechci přestat věřit,
jsi a přesto bys neměl být

nebo měl?
chci abys žil a vzápětí odešel,
dává to nějaký smysl?
jsi jako déšť, který příjde a všechno smívá sebou,
jsi noční anděl, co mě nenechá spát,
jsi můj smutek a přesto mu nechci odolat,

Jsi...
Jsi jedinečný,
roztomilý,
nežný
hlavně láskou plný
ale ne láskou ke mě...
Jsi..ano jsi...
Ale ne můj...

Jsi hudba, co mě večer uspává,
jsi každá má myšlenka, co ztrácí se každou chvíli,
jsi denní jistota, co příjde a hned zase zmizí...

Miláčku...
já přece dávno vím,
že už nejsi můj..
Autor Mispul, 29.05.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak přece hnedka nesmutni.. Tak zkrátka je - myslím, že je nejvyšší čas - teď jsem se zamyslela a nevím, co jsem chtěla říct(a jéje:) - tak třeba je najvyšší čas dát si marcipán..(já fakt nevím, co jsem chtěla říct8-?)

02.06.2007 12:05:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí