Poslední sbohem
Anotace: Tak nějak to bylo třeba udělat...
Náhrobků pár
S nápisy co šeptal vítr tmou
A měsíc jim oblík roucha bílý
Dřevěný kříž
Dvě bílé ruce hrnoucí hnědou zem
Jsou něžné jako dotyk víly
Bez zbytečných slz
Pohřbívá dívka do chladné hlíny
Své city k Tobě
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: milancholik
Komentáře (4)
Komentujících (4)