Znám ty bezedné noci, ale nevzdávám to, ikdyž jsem už hodně unavená, jsem s tebou, drž se holka...
09.03.2009 11:07:00 | lovelienka
Některý rýmy jsou fakt hezký, ale asi by se mi líbila víc, kdyby byla delší a epičtější V tomhle je smrt - vykreslená pasujícími výrazy... Víc dramatična by asi neškodilo. No, sám si nejsem jistej :)
30.05.2007 17:25:00 | Darkspace