Ano, pane!
Zvenku nezdolatelná pevnost,
uvnitř rozežrán samotou,
bojuji za svoji volnost s těmi,
jenž rádi se mnou zametou.
Teď budu chodit do prava,
když zavelí mi do leva,
jen zánik všeho nadřazeného,
bude pro mě úleva.
Však dávno vím o s svém boji,
že od začátku prohraný je,
vždy se najde někdo povýšený,
kdo rád nařizuje.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
Komentáře (1)
Komentujících (1)