STŘEDOVĚKÝ TRIANGEL
Anotace: Tak jsem zkusil něco pravidelého... Fikce!!!
stavíš si hrady
v létě z písku
v zimě ze sněhu
dva ostrovy na moři
dvě skořápky na břehu
stojí na tvém nádvoří
dva rytíři ve střehu
pannin šátek klesá k zemi
rozhodne se mezi třemi
nerovnými vrcholky
tohle vzdal by snad jen blázen
s tou pannou se žije blaze
poslední co obejmu
je moje čepel krvavá
a ne tvoje hebké tváře
podívej
tam v slávy páře
už ti růži podává
bude tvůj bezhlavý jezdec
ty jeho bílá paní
vezměte si oba hrady
na noc na hlídání
a mě nechej shnít
jak ležím
čelem ke tvým
černým věžím
občas si moc v něčem věřím
paní má
odpusť
máš-li na to čas
Komentáře (2)
Komentujících (2)