Sen
Anotace: mesic na obloze...
Měsíc na obloze sedí,
na všechny urputně hledí.
Vidí mě jak spím,
nejspíš o něčem krásném sním.
Najednou mě sluneční paprsky polechtají po tváři
a budík mi zvoní na měkkém polštáři.
Je zase ráno,nový den
a s ním tu končí můj krásný sen.
Komentáře (0)