SPRAVEDLNOST
Anotace: -------------------
Spravedlnost není žádná věc,
ani slovo které neznamená nic.
Někde se spravedlnost odsoudí,
jinde spravedlnost zabijí.
Někteří na spravedlnost shlíží,
druzí správně nadavají.
Někdo používá jí jako zbraň,
jiní jí používají jako dlaň.
Proč není spravedlnost všude stejná,
dyť všude může si být rovná.
Komentáře (0)