Proklínám
Proklínám...
Tenhle tvůj způsob proklínám,
tvoje city ledoví,
co mi jen tvé činy napoví.
A ztracená,
naděje v duši zoufalá,
však vítr bolest zažene,
tak zmizela i má naděje.
Proklínám,
celej svůj život proklínám.
Snadné je plakat v cizím náručí.
Však on tě život naučí ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)