neveselá
Anotace: .........................................................!
Už nejsem hračkou v náruči rána
-maličké holčičky,která se na mě zlobí,
že jsem se vyspala s večerem
a s ní se neprobouzím...
Teď už to vím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)