květiny
ve váze uvadá pár růží
...z naší zahrady
vzala jsem do dlaní poupě
s pomalým nádechem přiložila ústa
jako za starých časů,
kdy jsem si povídala s květinami
v rukou mi zůstaly okvětní lístky
náhle...cítila jsem se stejně nahá
...jako ona
Komentáře (4)
Komentujících (4)