Cena života..
Má-li cenu žít,
tedy pak pro co,
schází síla chtít,
když vše se rozplynulo,
Chybí modrá nebes,
i Tvůj křehký hlas,
ztrácí se váha těles,
sny se lámou jako tenký vlas,
Voda přestala téct,
pod víčky z písku,
kolik dokáže jedna duše snést,
..teď už jen počítám..
slzy co zhasily života svíčku..
Komentáře (3)
Komentujících (3)