Mokřinka
Anotace: … patří k životu člověka stejně jako vzduch
Cinká mi o špičky bot
Někdy po ní kloužu
na svých cestách
Stírám ji z dětských řas
Prší na vztahový plot
Nikdy před ní neuteču
v ulicích života
ani sama v sobě včas
… slza …
Komentáře (8)
Komentujících (8)