Snad je to dobře,že básně ,aspoň některé jsou působivé,ne?Ale to by nemuselo být ve smutných.
06.06.2007 16:29:00 | s.e.n
..nudné ticho?..šepot života..něžnější než šelest křídel..
..hlubší než poselství mořských vln..hlas naděje i zoufalství..rozkoše, bolesti i štěstí..v jeho nitru..
..svádí boj Láska a Čest......:-)
06.06.2007 11:32:00 | isisleo
Já nevím, co bych...mužů nejen na Literu se to může taky týkat. Nejdou vzkazy, jinak bych se zeptala na Tvůj koment . Asi Tě šíleně otravuji. Roboti píšou VJC - víš j.c.?
05.06.2007 22:27:00 | Liv