LOUTKOVÉ DIVADLO
Já už nechci.
Nemůžu být tou,
co rozhoduje o osudu.
O nás dvou…
Nemůžu tahat za lanka.
Nemůžu být tou co vede loutky.
Vedu je špatně.
Vezměte si je někdo !!!
Proč vás všechny ztrácím ?
Za všechno můžu já.
V myšlenkách ty věci vracím,
ale ony zůstávaj…
Vezměte si někdo moje lanka,
a tahejte za ně…
Prosím…
U vás budou v lepších rukou…
Nechte mě žít jako loutku,
V mojí malý bublině…
Komentáře (0)