...jsi první koho dneska čtu...jsem včera měla den, kdy slzy mi kanuly po tváři...dnes jsem si řekla, že už ne...no, a přečtu si tvou báseň a už je to zase tady...ale je krásná...a děkuji za návštěvu a uznání...které mi úsměv vrací...
07.06.2007 08:12:00 | Lota
souhlasím s předchozím komentem?? proč tak smutně, když už je veselo:))
05.06.2007 23:23:00 | synthetic darkness