......
Anotace: příjmám trest za svou lásku!
Sladce se táhne
zdáli chlad,
propustím duši z okovů
na chvíli snad!
Ztrestej mě chladem svých reálů,
za tu chvíli souznění
ve vzpomínkách ...umírám pomalu
v těch okovech krvavých....
Den za dnem se ptám
v otázkách planých,
jsem hříčkou osudu
v rukou Tvých němých,..
Ztrestej mě za slova
jenž z útrob duše mi jdou,
ztrestej mě!
dny lásky už nepříjdou.
V srdci mém však napořád jsou
Tvé ruce hřejivé,...
Komentáře (0)