smutná duše
Anotace: jestli někdy takového člověka potkáte, prosím, pomocte mu. i u toho největšího problému se dá najít řešení. Věřte mi!
Když někdo celý svět nenávidí
a do duše mu nikdo neuvidi,
sám to nezvládne a dál se bude trápit,
čas se mu začne rychleji krátit.
Po pár dnech
jeho duše odejde.
Už ani vzdech
z jeho úst nevzejde.
Nebude vnímat, nebude cítit,
štěstí bude chtít marně chytit,
po své duši už nebude dychtit.
Takový člověk skoro pořád sedí,
smutnýma očima do nebe hledí.
Když se s Vámi baví,
dívá se skrze Vás.
Nic ho nezabaví
a i když to tak nevypadá
potřebuje záchranný pás.
Skoro se utopil ve svém smutku,
sám už nedokáže vyplavat.
Možná Vám to přijde divné,
když chce pomoct a bude Vás odmítat.
Nesmíte se od něj kvůli tomu vzdalovat,
pomocte mu s jeho smutkem bojovat.
On nevidí, že Vám to stěžuje,
myslí si, že se od něj všechno vzdaluje.
Přestává tuží lásky malovat,
přestává všechno kolem milovat.
Komentáře (0)