Smutný člověk
Anotace: ..Smutná budouctnost
Mít doma feťáka,
tak to už mě vážně neláká.
Ale když už doma je,
tak cítím se moc zoufale.
Vyrvat z ruky už mu to nejde,
on se už bez toho neobejde.
Dokud u sebe měl jen to zelené listí,
říkala jsem si joo chlapče tobě se to vymstí.
Všude dluhy,peníze žádný,
tvůj konec bráško bude hodně rázný.
Komentáře (1)
Komentujících (1)