Poslední cesta
Anotace: no...co jako ? :D
jako moje poslední přání
schované v záplavách deště
jako moje poslední pravda
ukryta pod slzami...ještě?
jako moje poslední slovo
nachytané v proudu vět
jako moje poslední myšlenka
nikdy…
už nikdy nevrátit se zpět
Komentáře (4)
Komentujících (4)