No fíha, tak ta je dobrá. Pěkný, zvlášť to s těma vločkama...mrchy jedny pálivý:-) Trochu chilli, což? To by se Džíbímu líbilo. Tak se zas měj :-)
08.06.2007 20:54:00 | Sophia
V podstatě je to o samotě. Cítíš, že tě nikdo nepotřebuje a jen mlčky koukáš do tmy a tikot hodin tě přesvědčuje o tom, že jsi sama...v hlavě se ti promítá vše co si zatím prožila...to jsou ty staré začátky a nemilé konce u kterých hledáš kdo je způsobil a v hlavě se ti honí myšlenky na to, jak vše co se ti stalo pomstít...:)
07.06.2007 22:20:00 | Džín