Některé věci nejdou napravit
Vzala jsem si velké sousto
co nemůžu překousnout
neodbytné pusto
co nejde překlenout
Jen je hezké vidět
že dokážu pořád cítit
že dokážu si starou svíčkou
na cestu svítit
Můžete mi zničit
mé malé království
ze semínek co začaly klíčit
pokryté smutnou rosou
Jsou věci které nejdou
nejdou napravit
časy kdy se chyby sejdou
a už nejdou zaplatit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)