Anotace: mé noční myšlenky o samotě.
Báseň zní dobře. Jen bych si s tebou dovolil kapku nesouhlasit. Jediný kdo mučí tvé srdce jsi ty. A stejně tak to dělám já a stejně tak to děláme všichni. Nikdo druhý za naše trápení nemůže než my sami, protože my si ho připouštíme, my si ho vyrábíme a ke všemu si ho někdy i docela rádi hýčkáme jak blázni.
Dílko je však povedená a napsané je skvěle. Měj se fajn. aHoY
08.06.2007 03:30:00 | Ahimsa