Černá
Anotace: Černá je barva... všeho...
Černá je barva deště,
když se Ti chce slzy ronit,
a Ty křičíš: ještě
když jimi chceš studnu plnit.
Černá je barva smíchu,
když se cítíš smutná
a přetrváváš v hříchu,
jak Tvá duše bludná.
Černá je barva nadějí,
když jsi je rozdupala v prachu
a mezi nimi stopy kolejí,
které se Ti zrcadlí v strachu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)